FEB

Laia Flores jugarà al Promete

Bàsquet. La base mataronina (1,70 m, 1996) torna a la lliga femenina després d’un curs al Palerm

Laia Flores (1,70 m, 1996) jugarà aquest curs a la lliga femenina amb el Promete de César Aneas. La base de Mataró torna d’aquesta manera a la màxima categoria de l’àmbit estatal després de jugar aquesta darrera temporada al Palerm (7 punts, 5 rebots i mig, 4 assistències en 28 minuts de mitjana).

Fa dues temporades va jugar al Mann-Filter (5, 4 i 2 en 26) després de destacar en la seva etapa a la NCAA amb la Universitat de South Florida, amb qui va establir un rècord d’assistències en una temporada (196) i en un partit (17). Formada a la UE Mataró, havia pujat de la copa Catalunya a la lliga femenina 2 amb el Sant Adrià abans de ser una de les pioneres en emprendre el salt a les universitats dels EUA.

En l’àmbit FIBA té quatre ors i un bronze en les categories de formació i dos bronzes en la modalitat 3x3 en el mundial i els Jocs de la Joventut.

“És una jugadora amb una gran capacitat de lideratge, domina molt bé els ritmes del partit i a més de ser una gran passadora suposa una amenaça en el tir exterior” diu Aneas, que la va tenir al seu equip en el Mataró campió de Catalunya i subcampió estatal (2013).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)