ACB

Saras Jasikevicius arriba a Barcelona amb il·lusió i ganes

Bàsquet. El nou tècnic del Barça ha dit que l’equip és molt bo i tindran possibilitats de guanyar

El nou entrenador del Barça ja ha arribat a Barcelona i ha dit que està molt il·lusionat i que té ganes de començar a treballar. Saras Jasikevicius ha explicat a la seva arribada a l’aeroport del Prat que ha parlat molt per telèfon amb el club aquests dies i ja han començat a planificar la feina dels seus primers dies a Barcelona i en el seu nou club.

Saras Jasikevicius ha comentat el seu retorn al Barça: “Hi vinc amb molta il·lusió, és clar, i amb ganes de començar una nova etapa i nous reptes.” El tècnic lituà, que serà presentat avui al migdia, ha explicat en les seves primeres manifestacions a Catalunya que està molt tranquil, que ha estat molt a gust en els últims anys en què ha dirigit el Kaunas, i que aquesta nova etapa la iniciarà amb molts ànims: “Amb molta alegria per venir a Barcelona. És un dels millors clubs del món, si no el millor, i per començar a treballar aquí.” Saras Jasikevicius ha comentat que vol començar a poc a poc amb el treball diari per poder veure com va tot, i respecte al conjunt ha dit: “Crec que l’equip és molt bo i tindrem possibilitats de guanyar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)