ACB

El Barça treu fum

ACB. El club anuncia les renovacions d’Oriola fins al 2024 i de Kuric fins al 2023 i es consolida la base d’aquest curs; Vesely sembla que s’allunya del Palau perquè es vol quedar al Fenerbahçe

Els despatxos del Barça continuen traient fum en una setmana atapeïda de moviments. Després del fitxatge i la presentació de Saras Jasikevicius, i dels adeus de Kevin Pangos, Pau Ribas i el capità Ante Tomic, ahir va arribar el torn de les renovacions. La primera va ser la de Pierre Oriola, el nou capità de l’equip, que signa un acord per a les pròximes quatre temporades, fins al 2024. A la tarda van continuar les renovacions amb la de Kuric, que continuarà de blaugrana tres temporades més, fins al 2023. Aquesta setmana falta l’ampliació del contracte de Brandon Davies i el fitxatge de Calathes. Qui sembla que s’allunya del Palau Blaugrana és un dels pivots que podia interessar per suplir Tomic com és Vesely. El txec podria haver donat el seu OK a la seva continuïtat al Fenerbahçe juntament amb Nando de Colo, que apuntava a València.

David Navarro, a la LEB?

El d’Esparreguera va anunciar ahir que no continuarà a l’Obradoiro i podria jugar a l’Ourense, a la LEB Or.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)