FEB

Mateo Rubio serà l’entrenador del Barça B

Bàsquet. Duu quatre temporades al club i fins ara era el tècnic del júnior i ajudant d’Ocampo

Mateo Rubio (Barcelona, 1977) serà el nou tècnic del Barça B en substitució de Diego Ocampo, que deixa el club per emprendre un nou projecte professional que molt probablement serà a Saragossa –Porfirio Fisac no segueix al Casademont i el gallec és el més ben posicionat per rellevar-lo– en el que suposaria el retorn a l’ACB després de ser cessat al Joventut fa dos anys.

Rubio es va donar a conèixer al bàsquet FEB a la banqueta de L’Hospitalet. Hi va estar deu anys i va enllaçar dos ascensos en dos anys a la LEB Plata i la LEB Or. El Barça B jugarà a la LEB Plata per segon curs seguit si la setmana que ve no aconsegueix una plaça a la segona categoria estatal als despatxos.

Cantàbria, Tarragona i una exòtica experiència a l’Uruguai –Club Trouville i selecció nacional– van ser els destins professionals de Rubio abans d’arribar al Barça. Primer al conjunt femení (2016-18) amb qui va pujar a la lliga femenina 2 i després al júnior i al cos tècnic del filial formant part de l’estructura formativa de la base blaugrana.

El millor que pot passar

“Poder entrenar un grup de jugadors joves, amb talent i projecció genera il·lusió. Molts estan formats a la casa, tenen grans hàbits de treball gràcies als seus anteriors entrenadors. Poder gaudir de tot això al nostre club i amb un cos tècnic de gran experiència és el millor que et pot passar” posa en valor el tècnic als mitjans oficials del Barça. L’entrenador centra els esforços en la millora individual tot i reconèixer que la competició és exigent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)