FEB

Pep Busquets és la primera cara nova del Girona a LEB Or

Bàsquet. L’aler (2,01 m, 1999) arriba cedit pel Joventut, amb qui ha jugat a l’ACB i a l’Eurocopa, i té hores de vol en la categoria amb el Prat i l’Alacant

Pep Busquets (1999, 2,01 m) és la primera incorporació del Bàsquet Girona per al curs del debut a la LEB Or, un moviment confirmat ahir per l’entitat de Marc Gasol i que avançava aquest diari la setmana passada. L’aler nascut a Granollers arriba cedit pel Joventut i s’afegeix als tres membres de la plantilla de l’ascens que continuaran al club, Albert Sàbat –tenia contracte signat–, Gerard Sevillano i Robert Cosialls –renovats–, com a peces confirmades del primer roster que dissenya Jordi Plà Comas i que dirigirà des de la banqueta Carles Marco.

Busquets, que va debutar a l’ACB el gener de l’any passat i que també ha jugat a l’Eurocopa, és internacional júnior i el curs passat va estar cedit a l’Alacant, de la LEB Or (6,6 punts i 3,3 rebots en 16 partits), en la que va ser la seva segona experiència en la categoria en què debutarà el Girona aquest curs, després de jugar amb el Prat com a vinculat de la Penya el 2018/19.

El Joventut el va recuperar per a la fase final extraordinària de l’ACB, competició en què ha acumulat 10 partits aquest curs i 13 en total. Busquets va passar per totes les categories de formació del club verd-i-negre i en el primer any sènior va jugar a l’EBA amb l’Arenys (2017/18).

El club de Marc Gasol destaca que la primera cara nova del primer projecte a la LEB Or és paradigmàtica de per on vol construir la plantilla: “És un exemple de la nostra voluntat d’integrar jugadors joves i que puguin evolucionar juntament amb el projecte.” La presència de Carles Marco, amb passat al Joventut, a la banqueta gironina serà un altre factor que afavorirà l’arribada de jugadors amb projecció que puguin agafar experiència en la categoria. De fet, el següent jugador que arribarà al Girona compleix aquest perfil.

Busquets, que serà presentat aquesta tarda a Fontajau, va ser un dels set jugadors de la Penya que van disputar la fase final extraordinària de l’ACB a València i que s’han format al prolífic planter badaloní. L’estiu passat va guanyar la plata en l’europeu sub-20.

EL PROTAGONISTA

Estic molt content, pel que representa el club, l’afició que hi ha i els esforços que està fent en Marc pel bàsquet a Girona
Pep Busquets
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)