FEB

Pep Busquets: “El millor per mi és venir a Girona”

Bàsquet.

El Bàsquet Girona ha presentat aquesta tarda el seu primer fitxatge per a la LEB Or, l’aler Pep Busquets (1999, 2m01, Granollers), que ha estat cedit pel Joventut al club que presideix Marc Gasol. “Després de parlar-ho amb molta gent vam decidir que la millor decisió per mi era venir a jugar a Girona, aquest és un projecte que m’atrau moltíssim”, ha dit el jugador, que ha acabat la temporada en l’Alacant a la LEB Or.

Busquets farà la pretemporada sota les ordres de Carles Durant t i l’1 de setembre s’incorporarà a l’equip que dirigirà Carles Marco. “Vaig tenir una llarga xerrada amb ell sobre el projecte i què puc aportar a l’equip, les seves paraules també van ajudar a fer-me decidir per Girona”, ha assenyalat Busquets , que té bones sensacions respecte les possibilitats de l’equip. “La veritat és que tinc moltes ganes de jugar en aquest equip, crec que ens divertirem molt”, ha afegit Busquets, que abans de la cessió va ser renovat pel Joventut fins la temporada 2021-22.

El director esportiu del Girona, Jordi Plà, ha agraït al Joventut la cessió de Busquets al club. “El que pretenem és que al final de temporada sigui millor jugador del que ho és ara. Sabem que defensivament ens donarà molt i també que encara té molt marge de creixement en altres aspectes del joc. Encaixa amb el nostre projecte.”

A banda de Busquets, l’equip té tres jugadors més confirmats per a la temporada 2020/21: Albert Sàbat, Gerard Sevillano i Robert Cosialls.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)