FEB

De la Vega, nou preparador físic de l’Uni

Bàsquet. El gallec va ser ajudant de Lino López al Ferrol i a l’Avenida

Èric Surís tindrà un nou membre en el seu staff per a la propera temporada. Es tracta de l’entrenador i preparador físic gallec, Àlex de la Vega, que s’incorpora al cos tècnic al costat del mateix Surís i David Muñoz.

De la Vega, antic jugador de bàsquet del Recinor Ferrol (EBA), va formar tàndem tècnic en l’Uni Ferrol al costat de Lino López (2012-2017), que després se’l va emportar al Perfumerías Avenida. A Salamanca, ja amb Miguel Ángel Ortega d’entrenador, va viure des de la banqueta del conjunt castellà la victòria de l’Spar a la lliga de l’any passat. De la Vega, llicenciat en INEF per la universitat de la Corunya, també ha estat preparador físic de la selecció espanyola sub-18 i del combinat sub-15.

De la Vega va deixar de jugar amb 26 anys per dedicar-se a la formació i la preparació física. Al costat de Lino López treballava també la tècnica individual de les jugadores a banda de controlar el seu estat físic. També ha estat entrenador personal a la universitat de la Corunya i fundador del centre EZEN de salut i rendiment al Ferrol.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)