FCBQ

Núria Martínez, en la candidatura de Joan Carles Mitjana a les eleccions

Bàsquet. L’excapitana de l’Spar Girona s’incorpora a l’equip que forma la llista A Peu de Pista en els comicis a la presidència de la Federació Catalana del 5 de setembre

Núria Martínez (1984, Mataró) serà la màxima responsable de l’àrea de seleccions absolutes femenines de la Federació Catalana. Això si la candidatura A Peu de Pista, que encapçala l’èxàrbitre Joan Carles Mitjana, guanya les eleccions del 5 de setembre.

La base, que aquest juliol ha anunciat la seva retirada del bàsquet professional després de tres temporades a l’Spar Girona –n’era la capitana al final del darrer curs–, té una dilatada trajectòria professional l’inici de la qual és a l’UB Barça el 2000. Després del pas per l’Avenida i el Ros Casares, té deu anys d’experiència a l’estranger (Rússia, Itàlia i Turquia), amb dues aparicions a la WNBA (Lynx 2005 i 2010), dos Jocs Olímpics (2004 i 2008) i sis medalles amb la selecció espanyola –una plata i un bronze en mundials i una plata i tres bronzes en els europeus–. El seu retorn al bàsquet català és el 2017 al bàsquet català.

“Nous projectes que em fan molta il·lusió” en l’aspecte personal i professional, són els motius que precipitaven el seu adeu de les pistes segons explicava ella mateixa a aquest diari el dia de l’anunci de la retirada.

Carta de Mitjana a Aril

Joan Carles Mitjana s’adreça a Ferran Aril en una carta oberta a l’actual president de la Federació Catalana i candidat a la reelecció en el que serà el primer cop que concorri en unes eleccions perquè va accedir al càrrec rellevant Joan Fa. L’exarbitre expressa el malestar per la convocatòria de l’Assemblea Ordinària i Extraordinària que s’ha de celebrar l’1 d’agost. Una data en què moltes famílies fan vacances i que en el context del coronavirus, amb el Decret del Govern recomanant limitar la mobilitat a l’àrea metropolitana de Barcelona, La Noguera i el Segrià, la FCBQ incomplirà una instrucció de la Generalitat i, a més, en matèria de salut pública. Mitjana denuncia que si no es canvia la data esposa en risc, de manera premeditada, la salut i la vida dels assistents a l’assemblea, els seus familiars i cercles propers.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)