FCBQ

Núria Martínez entra en escena

Bàsquet. L’exbase internacional s’incorpora a l’equip de Joan Carles Mitjana per a les eleccions a la FCBQ

Núria Martínez (1984, Mataró) serà la màxima responsable de l’àrea de seleccions absolutes femenines de la federació catalana si la candidatura A Peu de Pista que encapçala l’èxàrbitre Joan Carles Mitjana guanya les eleccions del 5 de setembre.

La base, que aquest juliol ha anunciat la seva retirada del bàsquet professional després de tres temporades a l’Spar Girona –n’era la capitana al final del darrer curs–, va començar la seva trajectòria professional a l’UB Barça el 2000, va passar per l’Avenida i el Ros Casares i després de deu anys fora de l’Estat (Rússia, Itàlia i Turquia), amb dues experiències a la WNBA (Lynx 2005 i 2010), dos Jocs Olímpics (2004 i 2008) i sis medalles amb la selecció espanyola, va tornar el 2017 al bàsquet català.

Carta de Mitjana a Aril

Joan Carles Mitjana s’adreça a Ferran Aril en una carta oberta a l’actual president de la federació catalana i candidat a la reelecció en el que serà el primer cop que concorri en unes eleccions –va rellevar Joan Fa–. L’exarbitre expressa el malestar per la convocatòria de l’assemblea ordinària i extraordinària l’1 d’agost, una data en què moltes famílies fan vacances i que en el context del coronavirus, amb el decret del govern que recomana limitar la mobilitat, la FCBQ incomplirà una instrucció de la Generalitat i, a més, en matèria de salut pública. Mitjana denuncia que si no es canvia la data es posa en risc, de manera premeditada, la salut i la vida dels assistents a l’assemblea, els seus familiars i cercles pròxims.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)