FCBQ

Mor Enric Ametller, president del CB Girona durant sis anys

Bàsquet. L’advocat cassanenc va rellevar Joaquim Vidal a la presidència del club i n’era directiu quan va desaparèixer, el 2008

Enric Ametller, que fou president i del CB Girona durant sis anys, ha mort aquesta nit passada als 76 anys.

L’advocat cassanenc va rellevar Joaquim Vidal a la presidència del club i va ocupar el càrrec de l’agost del 2001 al març del 2007. L’abril del 2008 va rebre la insígnia d’or del club a mans del seu predecessor, Josep Amat. Quan el CB Girona va desaparèixer, ara fa dotze anys, formava part de la junta directiva. El seu mandat va estar marcat per l’entrada d’Akasvayu com a patrocinador principal el 2005 i, amb noms de referència com Raül López, Marc Gasol i Svetislav Pesic entre molts altres el club va alçar una copa FIBA i una lliga catalana, tots dos el curs 2006/07.

Ametller també va ser president de la representació territorial gironina de la federació catalana, del 1998 al 2002, quan va substituir Emili Banchilleria, home de confiança de Joaquim Vidal en el Sant Josep i el Valvi que va pujar a primera B i l’ACB i que va morir l’abril passat als 75 anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)