FEB

La supercopa, per la Diada a Bilbao

Bàsquet. L’Spar Girona, inscrit en l’Eurolliga, buscarà revalidar el seu darrer títol el 12 i el 13 de setembre

L’Spar Girona buscarà revalidar el darrer títol FEB que va guanyar el curs passat, la supercopa, el cap de setmana de la Diada a Bilbao. La FEB ha anunciat que el Bilbao Arena serà el marc del retorn a la competició en l’àmbit estatal femení, aturada des del 8 de març, quan l’Avenida guanyava la final de copa per quart any seguit a l’Uni.

La competició es jugarà a Miribilla, amb capacitat superior a les 10.000 localitats, i seguint les mesures que les autoritats sanitàries estableixin segons l’evolució de la pandèmia. El format, a diferència de les anteriors edicions, serà de final a quatre, amb semifinals i final, una setmana abans que comenci la lliga femenina. La supercopa la juguen els quatre primers classificats de la lliga quan es va aturar la competició: Avenida, Spar Girona, Gernika i València.

Inscrites en l’Eurolliga

L’Uni competirà aquest curs 2020/21 a Europa, per sisè curs seguit. L’Spar Girona ha presentat la documentació a la FIBA per disputar l’Eurolliga, com la temporada passada o la 2015/16, en tots dos casos com a campió de lliga. L’organisme continental ha de decidir quantes places dona a la FEB, perquè, si com fa un any només en dona una, aquesta serà per a l’Avenida –el lideratge en la lliga regular quan es va aturar la competició li dona el lloc, tot i que la competició es va declarar deserta– i les gironines jugaran l’Eurocopa.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)