FEB

L’Uni avança la pretemporada al 10 d’agost

Bàsquet. Una lliga amb més equips, l’Eurobàsquet i els Jocs Olímpics faran el curs 2020/21 molt més exigent encara

L’Spar Girona començarà els entrenaments per a la temporada 2020/21 el 10 d’agost en una planificació atípica En les darreres temporades l’equip gironí havia començat la seva preparació l’última setmana d’agost o la primera de setembre, però aquesta vegada ho farà de forma molt més prematura. La jugadora que arribarà més tard serà Chelsea Gray, que no ho podrà fer fins que no s’acabarà la WNBA, competició que acaba de començar.

El nou curs es veurà marcat per diversos factors derivats sobretot de la crisi de la Covid-19: una Lliga Femenina amb dos equips més (Movistar Estudiantes i Spar Gran Canaria), l’ Eurobàsquet previst per al juny i els Jocs Olímpics, que es jugaran a l’agost si la situació de la pandèmia ho permet.

Tots aquests factors han fet avançar la preparació de la plantilla. Amb els partits de preparació encara per definir, l’equip ja sap quines seran els seus primers partits oficials. El diumenge 6 de setembre es disputarà la final de la lliga catalana al Palau Blaugrana.

La supercopa, en què les gironines defensaran el títol, es jugarà amb un nou format al Bilbao Arena l’11 i el 12 de setembre amb la presència de l’equip gironí, l’Avenida, el Gernika i el València, els quatre millors equips de la lliga abans que aquesta es cancel·lés.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)