ACB

Sense el Guipúscoa, la lliga serà de 18 equips

Bàsquet. El club basc no aconsegueix un acord satisfactori amb l’ACB i anirà al jutjat per defensar el seu dret de fer efectiu l’ascens

L’ACB va emetre ahir un comunicat en què subratllava que els clubs han decidit que la lliga 2020/21 serà de 18 equips igual que les últimes temporades. Les negociacions per arribar a un acord, que era a quatre bandes, entre l’ACB, el Guipúscoa, la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) i el Consell Superior d’Esports (CSD) no han fructificat després de diverses trobades i al final els clubs de l’ACB han decidit tirar pel dret i anunciar que no deixaran que el Guipúscoa pugi de categoria. Això farà que el conjunt basc vagi a judici per aconseguir el bitllet per jugar en la màxima categoria del bàsquet espanyol. El Guipúscoa va quedar primer classificat de la lliga regular i això li donava dret a l’ascens. El Valladolid, que va ser el segon classificat, va renunciar a l’ACB, però el Guipúscoa va dir que sí que hi entraria, tot i que l’ACB considerava que, en no haver acabar la temporada pel coronavirus, no s’havia guanyat el dret a l’ascens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)