NBA

LeBron arrenca amb la cistella guanyadora (103-101)

NBA. L’estrella dels Lakers ha tombat els Clippers amb una tir a 12,4 segons pel final; els Jazz han superat els Pelicans (106-104)

Una cistella de LeBron ames a 12,8 segons pel final ha donat la victòria als Lakers en el derbi californià contra els Clippers (103-101). L’NBA ha arrencat després de l’aturada per la pandèmia. LeBron ha acabat amb 16 punts, 11 rebots i 7 assistències tot i que l’estrella ha estat Anthony Davis (34 punts, 8 rebots i 4 assistències). Pels Clippers Kawhi Leonard ha fet 28 punts i Paul George, 30. En la pròxima jornada els Lakers jugaran contra el vigents campions, els Raptors de Marc Gasol. En l’altre partit de la jornada inaugural els Jazz han superat en un matx també ajustat als Pelicans (106-104) amb 23 punts de Clarkson i 20 de Conley i Mithcell. Pels Pelicans Ignram 23, JJ Redick 21 i Holiday 20. Una de les grans atraccions era veure Zion Williams que ha acabat amb 13 punts en 15 minuts però 0 rebots. Els Clippers i els Pelicans s’enfrontaran a la pròxima jornada. La imatge històrica de la jornada ha estat quan ha començat a sonar l’himne dels Estats Units els jugadors s’han ajupit amb un genoll al terra com a protesta dels abusos policials als negres dins el moviment Black Lives Matter.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)