FEB

Els Bisbal - Quart a l’EBA, el 31 d’octubre i el 7 de febrer

Bàsquet. La lliga comença el 17 d’octubre i el primer duel entre els dos equips de la demarcació a la categoria no es fa esperar: jornada 3 al Pavelló Vell de la Bisbal d’Empordà

La lliga EBA ja té el seu calendari i, en el grup C-3, el Quart Germans Cruz començarà a la pista del Joventut mentre el primer partit del Sol Gironès Bisbal Bàsquet a la categoria serà a casa contra el Mataró. Tots els equips són catalans tret de dos d’Aragó i un de les Illes, d’Eivissa.

Els dos equips de la demarcació a la categoria es veuran per primer cop les cares a la categoria estatal en la jornada 3, al Pavelló Vell de la Bisbal d’Empordà. El duel de la segona volta serà el 7 de febrer al municipi del Gironès.

La lliga catalana

Quart i Bisbal també comparteixen grup en la lliga catalana EBA, juntament amb el Vic. Els partits seran el 20 i 27 de setembre i el 4 d’octubre.

En la competició nacional de lliga femenina 2, el GEiEG Uni jugarà a doble partit una eliminatòria amb el BOET Mataró amb la classificació per a la final a quatre en joc (26 i 27 setembre).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)