NBA

Jonathan Isaac (Magic), el primer en sortir del guió establert

Bàsquet. Les protestes per les agressions de policies blancs als negres segueixen marcant el retorn de la NBA en la bombolla a Walt Disney d’Orlando

“No crec que posar-me de genolls o dur una samarreta sigui la resposta. Per a mi personalment no van de la mà amb el suport a les vides dels negres. Per descomptat que crec que importen però per a mi es dóna suport a les seves vides a través de l’Evangeli. Totes les vides es suporten sobre l’evangeli”. És l’explicació de Jonathan Isaac (2,11 m) després de ser el primer en no adoptar l’actitud de suport al moviment Black Lives Matters.

Jugadors, tècnics i àrbitres s’hi han sumat a l’inici de cada duel en el retorn de la NBA en la bombolla a Walt Disney d’Orlando, lluint la samarreta amb el missatge i posant el genoll al terra mentre sona l’himne nacional dels Estats Units.

L’aler pivot de 22 anys ha fet 16 punts en el triomf dels Magic sobre els Nets (118-128) i ha dit que mentre es mantenia dempeus estava resant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)