NBA

Tots els camins de la vida

Bàsquet. Les protestes per les agressions de policies blancs a la població negra continuen marcant el retorn de l’NBA en la bombolla d’Orlando, amb Jonathan Isaac (Magic) dempeus

“No crec que agenollar-me o dur una samarreta sigui la resposta. Per a mi personalment no van de la mà amb el suport a les vides dels negres. Per descomptat que importen, però per a mi es dona suport a les seves vides a través de l’Evangeli. Totes les vides se suporten sobre l’Evangeli.” És l’explicació de Jonathan Isaac (2,11 m) després de ser el primer de no secundar el gest de suport al moviment Black Lives Matters. L’aler pivot de 22 anys ha fet 16 punts en el triomf dels Magic contra els Nets (118-128) i ha dit que mentre sonava l’himne estava resant.

El tècnic dels Spurs Gregg Popovich i la seva assistent Becky Hammon tampoc s’agenollarien com la majoria de jugadors, tècnics i àrbitres que se sumen al moviment en el retorn de l’NBA en la bombolla a Walt Disney d’Orlando, amb la samarreta i posant el genoll a terra.

Ricky hi diu la seva

“L’NBA no desafia Trump, l’NBA creu que és el moment d’alçar la veu i mirar de crear solucions a un problema que fa molts anys que existeix, no només amb Trump. Estaria bé que entre tots no intentem buscar polèmica, sinó ajudar” és la rèplica a Twitter de Ricky a la portada d’ahir del diari As. El mitjà editat a Madrid es refereix al moviment en contra del racisme que el base dels Jazz desvincula de l’actual president. Rubio va fer 15 punts i 9 assistències en el 125-112 dels Suns contra els Wizards.

La segona jornada a la bombolla ha tingut Giannis Antetokounmpo i James Harden com a protagonistes. El primer va aconseguir 36 punts, 15 rebots i 7 assistències i es va veure involucrat en la primera polèmica, amb una falta en atac que els àrbitres van revisar amb 108-107 en el marcador. Harden acabaria amb 49 cara a cara amb Doncic.

L’ensurt de Sabrina Ionescu

La número 1 del draft té un esquinç al turmell esquerre, segons determinen les proves radiològiques realitzades a la romanesa d’1,80 m i 22 anys. L’única jugadora amb 2.000 punts, 1.000 rebots i 1.000 assistències a la lliga universitària de la WNBA fa posar l’ai al cor a tots els aficionats després de torçar-se el peu en el duel de les Liberty contra les Atlanta Dream (78-84) fins al punt que fins i tot Lebron li va desitjar una ràpida recuperació a les xarxes socials. A Florida, l’escorta de l’Spar Girona Chelsea Gray continua sumant assistències amb les Sparks (6,7 per partit, la segona en l’actual rànquing de la lliga)

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)