NBA

Exhibició dels Raptors de Gasol contra els Lakers (107-92)

Bàsquet.

El retorn a la competició dels campions de l’NBA, els Raptors de Toronto, no ha decebut als seus fidels, que han comprovat que l’equip afronta el repte en plena forma. La primera víctima de Marc Gasol i companyia a la bombolla de Florida han estat els líders de la conferència Oest, els Lakers, que han cedit 107-92. Kyle Lowry manté l’instint assassí de fa uns mesos i amb 33 punts, 14 rebots i 6 assistències ha liderat un equip en què també ha brillat l’aler anglès OG Anunoby (23 punts) amb 8 de 9 tirs de camp.

Gasol continua essent el líder defensiu de l’equip però també s’ha deixat veure en atac (25 punts, 8 punts i 7 rebots). Ibaka, sortint des de la banqueta, ha jugat 19 minuts (5 punts i 4 rebots). En els Lakers la parella formada per LeBron James (20 punts i 10 rebots) i Anthony Davis (14 i 6) no va marcar diferències.

Amb el triomf d’aquesta matinada els Raptors es consoliden en el segon lloc de l’Est (47-18), tot i haver perdut el seu MVP del curs passat Kawhi Leonard, que ahir va liderar els Clippers (24 punts, 6 rebots i 5 assistències) contra els Pelicans (126-103).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)