NBA

Els Lakers s’asseguren el primer lloc de la conferència Oest

NBA. Han guanyat a Utah Jazz per 108-1116 amb un doble-doble d’Anthony Davis

Los Angeles Lakers s’han assegurat la primera posició de la Conferència Oest al guanyar per 116-108 als Utah Jazz en la bombolla d’Orlando. El pivot Anthony Davis ha recuperat la seva millor inspiració i ha assolit un doble-doble amb 42 punts i 12 rebots en els 39 minuts que ha jugat. Els Pelicans de Nova Orleans mantenen la seva lluita per la vuitena posició de la Conferència Oest i poder entrar en els play-off després de derrotar per 109-99 als Memphis Grizzlies amb una bona actuació de l’aler Brandon Ingram que ha anotat 24 punts.

En un partit molt anivellat i amb molts de punts un triple de l’escorte Shake Milton a falta de 7,2 segons ha donat la victòria als Sixers de Filadelfia per 132-130 contra els San Antonio Spurs. Els Denver Nuggets han necessitat la pròrroga per superar per 113-121 als Thunder d’Oklahoma, mentre que Pacers de Indiana s’han desfet dels Washington Wizards per 100-111.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)