FCBQ

Units es queda sol

FCBQ. La retirada d’A Peu de Pista, per la decisió de Joan Carles Mitjana, deixa l’actual president, Ferran Aril, com a únic candidat

El moviment de Joan Carles Mitjana, que ha renunciat per motius personals a encapçalar la candidatura A Peu de Pista a les eleccions a la presidència de la Federació Catalana de Bàsquet, programades per al 5 de setembre, fa que Ferran Aril i Units pel Bàsquet Català es quedin sols.

L’actual president després de rellevar Joan Fa –guanyador el 2016, amb l’exàrbitre tercer darrere Pere Francitorra, número 2 a la candidatura continuista– va presentar, a més, ahir al migdia el seu equip i la seva proposta. Es fonamenta en l’excel·lència, des de la professionalitat i el rigor en la gestió federativa. La transparència, la comunicació i la innovació són els eixos del programa amb el qual la nova junta vol ser pionera en la transformació digital del sector per fer front als nous reptes de futur.

President el dia 21

L’exàrbitre va comunicar la decisió al seu equip dimecres, amb el procés electoral obert: demà passat s’acaba el termini per reclamacions al cens i del 19 al 21 d’agost hi ha el termini per presentar candidatures. D’aquí a deu dies, a les 15 h, doncs, Aril serà president de facto. Diumenge a la nit va enviar una carta als clubs, difosa ahir al matí a les xarxes socials, per posar-los al corrent de la renúncia.

Mitjana anuncia la retirada, en una carta enviada a tots els clubs, en què argumenta els motius a la renúncia com a estrictament personals. La candidatura tenia cent avals dels clubs, que no pot fer servir per presentar un altre candidat perquè són nominals. Que això passi durant la primera quinzena d’agost, en plenes vacances i sense activitat ordinària en els clubs fa impossible proposar un altre aspirant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)