ACB

Proves, amb sabates noves

Bàsquet. El projecte més il·lusionador dels darrers anys en el Joventut comença avui, l’endemà de sotmetre’s a les proves a l’Hospital General de Catalunya, amb Nenad Dimitrijevic en el grup

El Joventut farà aquesta tarda el seu primer entrenament, a les ordres de Carles Duran en el seu tercer curs seguit com a màxim responsable, l’endemà que comencessin les proves físiques i els tests PCR a l’Hospital General de Catalunya.

És el primer dia de la temporada més il·lusionadora dels darrers anys a Badalona, amb les novetats de Ferran Bassas i Pau Ribas –que tornen a casa–, Vladimir Brodzyanski i Ante Tomic. Són tretze jugadors, la majoria dels quals amb ADN verd-i-negre: Arturs Zagars i Nenad Dimitrijevic –pendent que es faci oficial la cessió del València, després de fitxar-lo, ahir feia el test i avui té les proves d’esforç i ecografies–, el capità Albert Ventura, Joel Parra i Xabi López-Arostegui, Arnau Parrado, Bassas i Ribas. Shawn Dawson i Simon Birgander, recuperats de les lesions que els van impedir acabar el curs, i Conor Morgan completen l’equip.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)