FEB

Clàudia Morente torna al GEiEG Uni després de quatre anys als EUA

Bàsquet. La base saltenca (1,63 m, 1998) s’ha graduat en Matemàtiques i ha jugat 51 partits a la NCAA II

“Tornar al GEiEG Uni, després d’aquests quatre anys, és tornar a la família del bàsquet. Hi vaig arribar quan era Mini i vaig marxar quan era Júnior. Estic molt contenta de tornar a veure la gent que m’ha format com a jugadora. Els Estats Units m’ho he passat molt bé i n’he après molt però no hi ha res com tornar a casa” diu Clàudia Morente (1,63 m, 1998), que torna graduada en Matemàtiques i amb quatre anys d’experiència al bàsquet nord-americà.

La base va sortir de l’entitat el 2016, després de jugar al júnior en la primera temporada del projecte GEiEG Uni, i va jugar els dos primers anys al Marshalltown Community College (NJCAA) i els altres dos en la universitat Upper Iowa (NCAA II).

“Espero ser important dins l’equip, aprendre de la categoria, de l’entrenador i de les companyes. I a nivell d’equip les màximes fites i tornar a gaudir del bàsquet amb antigues i noves amigues” afirma la saltenca, amb 51 partits en dos anys a la NCAA II (9 minuts de mitjana).

El GEiEG Uni ja té deu jugadores amb la incorporació de Morente i comptant Iho López. La també base Núria Bagaria, Faustine Parra, Camila Martínez i Carla Jou al perímetre i les interiors Vane González, Helena Condom, Mireia Daura i Laia Moya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)