ACB

La pretemporada del Barça de Saras queda definida

Bàsquet.

La pretemporada del Barça de Saras Jasikevicius segueix prenent forma i avui s’ha confirmat un nou partit amistós. Serà el 29 d’agost, al Barris Nord de Lleida, contra l’UCAM Múrcia. Per tant, els blaugrana jugaran tres amistosos abans de disputar els dos primers títols de la temporada: la Lliga Catalana (4 i 6 de setembre) i la Supercopa Endesa (12-13 de setembre).

El primer partit amistós del Barça de Saras Jasikevicius serà a Andorra, durant l’estada que l’equip farà a Encamp a partir del 23 d’agost. El dia 26 els catalans es veuran les cares contra el MoraBanc Andorra, mentre que tres dies més tard, el 29 d’agost, el Barça jugarà contra l’UCAM Múrcia al Barris Nord de Lleida. Finalment, el 30 d’agost, els blaugrana visitaran l’Olímpic de Badalona i s’enfrontaran al Club Joventut de Badalona en el que serà l’últim amistós de la pretemporada

Paraula de Calathes

El base Nick Calathes, juntament amb els altres sis companys que van començar la pretemporada del Barça de bàsquet dissabte passat, ha completat avui el seu quart entrenament i en declaracions facilitades pel club blaugrana ha considerat que “el Barça és un equip de primer nivell”. Per aquest motiu està “molt content d’estar aquí” amb els seus “nous companys d’equip” i espera que els que falten tornin aviat per poder “jugar amb tots ells”. Calathes, de 31 anys, té ganes de “conèixer-los un a un per trobar la química a la pista”. El jugador greco-americà, fitxat aquest estiu procedent del Panathinaikòs, també s’ha mostrat “entusiasmat per formar part del club i amb moltes ganes de començar la temporada”. Segons ell comparteix aquest sentiment amb el nou entrenador, Sarunas Jasikevicius, qui Calathes ha explicat que “transmet la seva energia” i es nota “el content que està de formar part d’aquest grup”. I ha afegit que és un moment “de nous començaments” per als dos.

El Palau Blaugrana, el lloc d’inici d’aquesta pretemporada, és un recinte que Calathes coneix prou bé gràcies als partits que ha disputat com a visitant a l’Eurolliga. “M’agrada la pista i espero que els seguidors puguin estar aquí aviat veient els partits en directe i puguem oferir-los una bona temporada”, ha dit el base blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)