ACB

Leandro Bolmaro renova pel Barça fins al 2023

Bàsquet,

Leandro Bolmaro seguirà al Barça les tres pròximes temporades, fins al 30 de juny del 2023. El club i el jugador han acordat un nou contracte i Bolmaro, que farà 20 anys l’11 de setembre, serà jugador del primer equip a tots els efectes.

El base-escorta argentí va arribar a Barcelona l’estiu del 2018 i es va incorporar a la disciplina del Barça B, on va disputar un total de 33 partits a la LEB Or –10,4 punts–, mentre que el curs 2019/20 va compaginar el filial –9 partits amb 14,9 punts de mitjana amb el primer equip, amb qual va entrenar-se tota la temporada.

Bolmaro, que lluirà el dorsal 9 el curs 2020/21, va disputar un total de 17 partits -2 de Lliga catalana, 6 d’Eurolliga i 9 de Lliga Endesa- amb el primer equip durant la temporada passada. A l’ACB va completar bones actuacions i va acabar amb una mitjana de 5,1 punts, sent el partit contra l’Iberostar Tenerife, a la fase final de València, el seu millor matx fins ara amb un total d’11 punts.

L’argentí s’ha mostrat molt content i orgullós de seguir al Barça les tres pròximes temporades: “Estic molt content per la confiança que el club m’ha donat, molt il·lusionat per la renovació. Intentaré donar el màxim per guanyar-me un lloc a l’equip, per tenir minuts, i guanyar-me el respecte dels entrenadors, dels jugadors i de l’afició”.

A més, ha expressat que li fa molta il·lusió lluir el dorsal 9 i ha expressat el seu agraïment al segon equip, al Barça B “que és on vaig començar a entrenar, vaig millorar moltíssim i també em va ajudar molt entrenar-me tot el curs passat amb el primer equip per tenir la confiança que tinc ara”.

“Quan vaig venir a Barcelona tot era nou, diferent, un nou país, una nova cultura, em va costar acostumar-m’hi, però m’agrada molt Barcelona, Catalunya i ara estic gaudint de viure aquí i de jugar a un dels clubs més importants del món”. Finalment, reconeix que Heurtel i Calathes “són dels millors bases d’Europa i estic molt content de compartir equip amb ells i amb tota la resta de jugadors. Espero guanyar-me l’oportunitat donant el màxim”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)