NBA

El 8-0 dels Suns després del 128-102 sobre els Mavericks, insuficient

Bàsquet. La victòria dels Blazers deixa fora de la lluita pel títol l’únic equip invicte a Orlando

El vuitè triomf en vuit partits dels Suns a la bombolla d’Orlando no ha estat suficient per a l’equip de Ricky Rubio per entrar al play-in, degut al triomf dels Blazers per 134-133 sobre els Nets. Damian Lillard ha fet 42 punts i, en els tres darrers partits, n’ha acreditat 51,3 de mitjana.

L’equip de Portland –vuitè– i els Grizzlies disputen aquest dissabte i diumenge la novedosa eliminatòria, amb avantatge per als Blazers perquè amb un triomf en faran prou per arribar a l’eliminatòria amb els Lakers. Els de Memphis, com a novens, han de guanyar els dos duels.

Ricky Rubio ha fet 7 punts (2 triples) i 12 assistències en el seu darrer partit, en què Devin Booker n’anotava 27 pels Jazz i Doncic 18 en 13 minuts. L’eslovè no ha jugat en la segona meitat.

Els emparellaments

Els Raptors de Marc Gasol jugaran la primera eliminatòria enfront els Nets. Bucks - Magic, Celtics - Sixers i Heat - Pacers són la resta d’emparellaments de la Conferència Est, definits en la penúltima nit de la lliga regular de la NBA. En aquesta darrera, a més de la que enfrontarà els Lakers amb el vencedor del play-in, a l’Oest els emparellaments són Clippers-Mavericks, Nuggets - Jazz i Thunder - Rockets.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)