FEB

El GEiEG Uni recupera Anna Jodar per a la lliga femenina 2

Bàsquet. La base de Roses torna a l’equip amb qui va assolir l’ascens després d’un curs al filial

Anna Jodar (1,70 m, 1995) torna al GEiEG Uni de la lliga femenina 2 després d’un curs al sènior B de l’entitat grupista. La base de Roses ha enllaçat dos ascensos seguits, fa dues temporades de la copa Catalunya a la lliga femenina 2 i, aquesta darrera, de 2a Catalana a 1a.

Jodar va estar dues temporades en dinàmica del primer equip de l’Uni, els cursos 2014/15 i 2015/16, amb qui va guanyar la lliga i la Supercopa i va debutar en l’Eurolliga. Des d’aleshores, prioritzant la seva formació, va jugar amb el GEiEG Uni a la copa Catalunya.

Anna Jodar destaca pel seu llançament de 3 punts i els anys 2017 i 2018 va guanyar el concurs de triples de l’All Star de copa Catalunya.

La plantilla del GEiEG Uni queda tancada amb aquesta darrera incorporació. Jodar, Bagaria i Morente com a bases, Parra Martínez i Jou al perímetre i Moya, Daura, González, Condom i Iho López a dins formen l’equip de Joan Pau Torralba per al segon curs a la lliga femenina 2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)