FEB

El Bàsquet Girona tanca el seu joc interior amb Biram Faye

Bàsquet. El pivot senegalès (2,08 m, 2000) té un curs d’experiència a la LEB Or

Biram Faye (2,08 m, 2000) és el desè jugador confirmat del Bàsquet Girona per al debut a la LEB Or. El pivot nascut a Dakar prové del Guipúscoa, amb qui en 18 partits acreditava 3,5 punts i 2 rebots en 9 minuts.

Faye arriba a Fontajau per exercir el mateix rol que el curs passat a Sant Sebastià, cobrir la rotació del sostre de l’equip David Rozitis (2,13 m). El pivot letó ha de ser la referència interior de l’equip de Carles Marco. Abans de jugar a la LEB Or, Faye va passar per l’Àvila de la LEB Plata la temporada 2018/19. Des del 2015 jugava a ls categories inferiors del Gran Canària, el seu primer club a l’estat.

Albert Sàbat –amb contracte des del curs passat–, els renovats Gerard Sevillano i Robert Cosialls i els nouvinguts Pep Busquets (cedit pel Joventut), Àlex Llorca, Dani Garcia (propietat del Manresa), Olaf Schaftenaar i Ryan Logan formen la plantilla del primer equip gironí, que només haurà de fitxar un escorta per tancar-la.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)