Eurolliga

L’Spar Girona ja coneix els rivals que pot tenir en l’Eurolliga

Bàsquet. L’Uni estarà en un grup amb el Iekaterinburg com el rival més fort, sempre que superi la prèvia i que la competició comenci

Iekaterinburg, Sopron, Bourges, Schio, Riga, Galasaray i Landes són els rivals de l’Spar Girona per a l’Eurolliga, sempre i quan l’Uni superi la prèvia amb el Sepsi romanès –23 i 30 de setembre– i la competició es disputi amb normalitat.

L’altre grup, l’A, té el Dynamo de Kursk, l’USK Praga, el Fenerabahçe, el Nadejda, l’Avenida, l’Asvel Lió, el Gdynia i el vencedor de l’altra prèvia, que juguen el Miskolc hongarès i l’Izmit turc. Aparentment, els rivals del conjunt castellà, que torna a la competició després d’un curs d’absència, són més difícils tant per la seva entitat com pels desplaçaments.

La FIBA ha de prendre una decisió l’1 de setembre i ja contempla un escenari amb la màxima competició continental iniciant-se al gener si la situació sanitària ho exigeix.

Els partits

El Galatasaray, botxí de l’Uni en els quarts de l’Eurocopa el 2018, serà el primer equip que visiti Fontajau, el 14 d’octubre i sempre que l’Spar superi la prèvia. Riga, a Letònia, seria el primer desplaçament i, l’Schio, darrer equip que va visitar Fontajau en competició europea, el rival en la tercera jornada. La fase regular s’ha d’acabar el 24 de febrer, amb l’Spar Girona a casa contra el Sopron, l’equip amb qui ja es va trobar el curs passat i que va deixar fora en la darrera jornada per a incompareixença de les hongareses a Eslovènia per jugar contra l’Schio, ja amb la crisi del coronavirus sacsejant la realitat.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)