Eurolliga

La FIBA aprovarà un protocol sanitari perquè l’Eurolliga comenci el setembre

Bàsquet.

La FIBA estudiarà amb els clubs de l’Eurolliga l’aprovació d’un protocol sanitari que permeti que la competició arranqui a finals de setembre amb els partits de la fase de qualificació, que inclou el duel entre l’ACS Sepsi i l’Spar Girona. La doble eliminatòria entre l’equip romanès i el català està prevista per als dies 23 i 30 de setembre. La FIBA confirma també la intenció que la fase regular comenci a mitjans d’octubre tal i com tenia previst. Abans de l’aprovació definitiva de les dates s’organitzarà una trobada entre tots els clubs i les federacions per trobar solucions que permetin als club viatjar fora del seu país.

Pel que fa a l’Eurocopa, competició amb la presència del Cadí, el torneig s’ha ajornat i no començarà fins el 10 de desembre amb la fase de qualificació. La fase regular començarà el 7 de gener amb la participació de 32 equips dividits en vuit grups de quatre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)