Eurolliga

FIBA Europa manté les dates de l’Eurolliga

Bàsquet. Establirà un protocol sanitari perquè l’Spar Girona pugui viatjar a Romania el dia 23 per jugar contra l’ACS Sepsi

FIBA Europa estudiarà amb els clubs de l’Eurolliga l’aprovació d’un protocol sanitari que permeti que la competició arranqui a finals de setembre, ta i com està previst, amb els partits de la fase de qualificació, que inclou el duel entre l’ACS Sepsi i l’Spar Girona. La doble eliminatòria entre l’equip romanès i el català es manté pels dies 23 i 30 de setembre.

FIBA Europa confirma també la intenció que la fase regular comenci a mitjans d’octubre tal i com tenia previst. Abans de l’aprovació definitiva de les dates s’organitzarà una trobada entre tots els clubs i les federacions per trobar solucions que permetin als club viatjar fora del seu país.

Pel que fa a l’Eurocopa, competició amb la presència del Cadí, el torneig s’ha ajornat i no començarà fins el 10 de desembre amb la fase de qualificació. La fase regular començarà el 7 de gener amb la participació de 32 equips dividits en vuit grups de quatre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)