FCBQ

El MoraBanc enfonsa el Barça al Palau (84-85)

FCBQ. Heurtel ha fallat el tir final després d’una remuntada espectacular de l’Andorra (63-58)

El Barça de Jasikevicius ha patit una patinada inesperada contra un MoraBanc espectacular tot i les baixes per lesió de Diagné, Paulí i Jelinek. En un final d’infart Heurtel ha errat el tir per donar el títol als blaugrana (84-85).

Els blaugrana han començat amb Bolmaro en el cinc titular i assumint la responsabilitat anotant els sis primers punts. La sortida blaugrana ha provocat el temps mort d’Ibon Navarro (9-5) perquè ni Hannah ni Senglin estaven jugant a un bon nivell. Però els andorrans han aprofitat que Mirotic estava a la banqueta per capgirar totalment la dinàmica del matx i s’ha posat per davant aprofitant les facilitats defensives del Barça en l’ú contra ú (19-22). El MoraBanc s’ha mantingut per davant fins que Mirotic ha tornat a pista anotant 13 punts al primer temps i donar avantatge al Barça al descans amb triple de Calathes al darrer segon (40-37).

Al tercer quart el MoraBanc s’ha posat per davant (54-57) i posant amb molts problemes al Barça. Els de Jasikevicius es van tornar a posar per davant amb quatre punts seguits de Davies (60-58). A ell se li va sumar Abrines amb un triple (63-58) ampliada per Hanga per posar el màxim avantatge (65-58). Però el MoraBanc ha igualat el matx amb un triple de Tyson Pérez (76-75 a 1:51 pel final). Hannah ha empatat amb un triple (80-80). Calathes ha posat el Barça per davant a 34 segons pel final (82-80). Senglin però ha respòs amb un triple increïble (82-83). Abrines ha respòs amb una penetració a 9,5 segons pel final (84-83) però inexplicablement Mirotic ha fet una falta a Tyson Pérez que ha anotat els dos tirs lliures (84-85). En l’última acció el Barça ha fallat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)