ACB

El Manresa i la Penya compensaran els socis

ACB. Els dos clubs anuncien mesures davant la situació que els abonats no puguin entrar als pavellons a veure els seus equips

Els presidents del Manresa i del Joventut s’han pronunciat avui davant la situació que els abonats no puguin entrar als pavellons. El màxim responsable manresà Josep Sáez ha explicat que cada partit que un soci no pugui assistir-hi el club li tornarà el 50 per cent de la quota en forma de descompte pels tres pròxims cursos. Sáez també ha confessat que el club ha hagut de demanar un crèdit: “Si cauen molt els ingressos per abonaments el projecte viurà dificultats”. Quan hi pugui entrar gent si el número de localitat és inferior als socis es farà un sorteig entre els abonats per entrar”. En aquesta mateixa línia s’ha mostrat el president del Joventut Juanan Morales que en declaracions al programa radiofònic de Badalona Matí on ha estat molt explícit: “Si s’arriba a un acord, hi hauran distàncies de seguretat i els socis no podran mantenir la mateixa cadira”. El màxim responsable verd-i-negre ha explicat una contradicció que es viu al Palau Olímpic: “No entenem perquè es poden fer concerts i no es pot anar a veure un partit de bàsquet”. El Barça, per la seva part, no s’ha pronunciat encara perquè té altres incendis més importants.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)