NBA

Els Heat es tornen a fer forts contra els Celtics (106-101)

Bàsquet.

Goran Dragic, dirigint i anotant, i Bam Adebayo, imparable sota les anelles, han impulsat els Heat al segon triomf en la final de la conferència Est contra els Celtics (106-101). Dragic (25 punts, 5 assistències i tres rebots) i Adebayo (21 punts i 10 rebots) s’han postulats com a líders per davant de la gran estrella de l’equip Jimmy Butler (14 punts). Els Heat han aixecat un partit que se’ls ha complicat en el segon quart quan s’han vist 17 punts per sota. Han anat al descans amb feina per fer (47-60) sobretot en defensa per aturar Walker, Brown i Tatum. El parcial del tercer quart (37-17) ha estat demolidor amb Adebayo multiplicant-se als dos costats de la pista. En els darrers deu minuts els Celtics han tornat a avançar-se (94-89) però un 17-7 dels de Miami ha acabat per sentenciar el partit. Els Heat es troben, doncs, a dues victòries de conquerir la conferència Est i plantar-se a la final de l’NBA.