ACB

Ganes de reivindicar-se

Bàsquet. El Barça de Saras Jasikevicius debuta a casa en l’ACB (20 h) contra el San Pablo Burgos i el Manresa visita l’Estudiantes (12.30 h)

El nou Barça de Saras Jasikevicius s’estrena avui a casa en la lliga Endesa contra el San Pablo Burgos (20 h) sense el caliu de l’afició del Palau, però amb moltes ganes de reivindicar-se després d’haver deixat escapar els dos primers títols del curs, la lliga catalana i la supercopa. “Iniciem la millor lliga d’Europa amb l’objectiu d’estar al capdamunt de la classificació des de la primera jornada i de guanyar un títol que fa anys que no guanyem”, recalca el blaugrana Pierre Oriola, que considera que l’equip “està en una bona dinàmica”. El San Pablo Burgos de Joan Peñarroya va ser la gran revelació de la darrera lliga i va jugar les semifinals a la bombolla de València contra el Barça. “Parlar del Barça és parlar d’un superequip”, afirma Peñarroya, que té clar que l’arribada de Jasikevicius “segur que suposarà canvis”, perquè té “un segell personal, com tenia Pesic”. El tècnic català també qualifica de “superclasse” el flamant fitxatge blaugrana Nick Calathes.

El Baxi Manresa, per la seva banda, visita el WiZink Center per jugar contra l’Estudiantes (12.30 h) amb tota la plantilla disponible. L’equip del Nou Congost arriba a la cita després d’una pretemporada satisfactòria en què ha tingut moments de bona compactació de l’equip. La darrera victòria, contra el Joventut, va deixar bones sensacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)