ACB

Pugnes pel lideratge

Bàsquet. La Penya intentarà allargar contra el Real Madrid la ratxa victoriosa a l’Olímpic, i el Barça rep el Bilbao, que encara no ha puntuat

La bona estrena a la lliga ACB, amb dues victòries consecutives, farà que la Penya rebi el Real Madrid (18 h, Vamos) amb possibilitats de discutir-li el lideratge. El tècnic verd-i-negre, Carles Duran, considera que per superar el conjunt blanc han de “forçar-los a no jugar bé”. “Serà una bona oportunitat per veure a quin nivell estem perquè el Real Madrid ens exigirà molt”, destaca l’entrenador del Joventut, que podrà disposar de tots els seus efectius.

La Penya i el Madrid jugaran coneixent el resultat del partit entre el Barça, un altre dels equips invictes, i el Bilbao (12.30 h). L’equip basc encara no ha pogut sumar cap punt, tot i que va ser l’últim que va poder vèncer al Palau Blaugrana (92-94), després d’una pròrroga el 12 de gener passat. Claver i Kuric són baixa, mentre que Higgins podria reaparèixer.

Després de la derrota en el cara o creu final contra l’Obradoiro (76-80), el Baxi Manresa rep el València (20 h) al Nou Congost, on l’absència de públic tornarà a ser el principal hàndicap. “No és la tornada somiada”, ha admès Rafa Martínez, abans de la visita del seu exequip.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)