Eurolliga

El Barça ofega el CSKA (76-66) amb un Abrines estel·lar

Eurolliga. Ha dominat amb autoritat des del primer quart a un equip rus que ha trobat a faltar James (1/5 triples)

El Barça, amb el president Josep Maria Bartomeu a la llotja, ha debutat amb triomf contra un CSKA a qui ha dominat des del primer quart (76-66). El millor blaugrana ha estat Abrines amb 13 punts, 8 rebots i 24 de valoració secundat per Mirotic amb 17 punts i 22 de valoració i Davies, amb 18 punts.

Els de Jasikevicius han sortit llançats amb un Mirotic imparable (8 punts) provocant el primer temps mort del CSKA (15-9). A ell se li ha sumat l’explosivitat de Davis amb 9 punts quasi consecutius i després d’una cistella després de rebot ofensiu de Smits el Barça ha agafat la màxima renda (33-19). Al descans tot obert (41-33).

Al segon temps el CSKA, sense el lesionat Milutinov, ha trobat a Shengelia -recuperat de la lesió que va patir- i a Hackett (3/4 triples) com a motors perquè Mike James ha estat desencertat (1/5 triples). La renda s’ha mantingut sobre els 10 punts quasi fins al final del tercer quart amb els dos equips fent moltíssims errors i fins a 15 pèrdues (55-48). Shengelia ha clavat un triple per posar emoció (55-51). Els de Jasikevicius han continuat perdent pilotes i James ha situat el CSKA a dos punts (57-55). Però ha aparegut Abrines per anotar un triple i un 2+1 que ha donat oxigen (63-55) i després Davies, Higgins i Calathes han rematat la feina amb un parcial de 14-2 (71-57).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)