FEB

El Bàsquet Girona ja supera els 1.200 abonats

Bàsquet. El club, que ha implementat un nou carnet digital, confia arribar als 1.500 un cop hagi començat la LEB Or, el 18 d’octubre a Fontajau

El Bàsquet Girona ja ha superat els 1.200 socis per a la temporada 2020/21 quan encara falten més de dues setmanes perquè comenci la LEB Or a Fontajau. El club confia que en la recta final pugui arribar o superar la xifra de 1.500, tot i les dificultats que suposarà aquesta temporada l’assistència al pavelló per la crisi del coronavirus. El club ja ha avisat els seus abonats que ha de vendre els paquets d’entrades per a grups estables i amb un soci titular. Alguns abonats, doncs, hauran de ser possiblement reassignats per aconseguir que Fontajau tingui el màxim aforament possible seguint l’exemple de l’Uni en els partits de la Lliga Femenina.

El partit inaugural en la LEB Or tindrà lloc el dia 18 d’octubre contra el Lucentum. El club també ha confirmat que el carnet de soci per a aquesta temporada tindrà un suport diferent al comú: passarà de ser físic a digital. El mètode per accedir al carnet serà a través d’una nova aplicació, que es donarà a conèixer les pròximes setmanes.

Aquesta iniciativa suposa un abans i un després en el procés de digitalització del club. La virtualitat del carnet permetrà, segons el club, reduir el consum de plàstic, assegurar el carnet, que serà personal i intransferible, i agilitzar l’accés del soci a Fontajau.

La Lliga Catalana

El primer partit oficial de l’equip serà el dia 10 contra el Força Lleida en la final de la Lliga Catalana LEB Or. La federació ha confirmat que el partit es jugarà a Balaguer, ciutat del bàsquet català aquest 2020, i que l’aforament serà limitat i sota invitació. Segurament hi haurà algunes entrades que quedaran disponibles al web de l’Ajuntament de Balaguer. També està confirmat que el partit, que es jugarà a les 18.00 h, serà transmès en directe per Esports 3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)