ACB

Jasikevicius no s’asseurà a la banqueta del Barça

Bàsquet. ACB. El lituà i el seu ajudant Darius Maskoliunas donen positiu en Covid-19 i si n’apareix un altre en l’equip el partit contra el GBC s’ajornarà

El tècnic del Barça, Saras Jasikevicius, i un dels seus ajudants, Darius Maskoliunas, han donat positiu en Covid-19. El club assegura que es troben béi estan aïllats a casa. Jasikevicius, però, no estarà a la banqueta avui al Palau Blaugrana si és que el partit contra el Guipúscoa (12.30 h) s’acaba disputant. Ahir la plantilla es va sotmetre a nous test PCR i el club no n’ha comunicat els resultats. Tan sols que se’n confirmi un més, el partit s’haurà d’ajornar. I Jasikevicius, que dijous contra el CSKA ja estava infectat, va dirigir el partit sense mascareta i va mantenir contacte proper amb els seus jugadors, com és habitual i d’acord amb la normativa.

Ara els dos tècnics hauran de donar negatiu en dos tests seguits per poder tornar a la normalitat amb l’equip. Si el partit es pot jugar, qui dirigirà el Barça és David García, ajudant blaugrana els últims anys amb Òscar Orellana. Claver, que ha estat aïllat per ser contacte d’un positiu, ja pot jugar. Higgins també està en condicions i només és baixa Kyle Kuric.

En canvi, ha quedat ajornat el Gran Canària-Madrid, per un positiu en l’equip canari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)