Eurolliga

La plantilla del Barça, confinada a casa, passarà test PCR dimarts

Perillen tres partits d’Eurolliga, els immediats que hauria de disputar l’equip, que descansa el cap de setmana que ve en l’ACB

Actualització: La plantilla del Barça està confinada cadascú a casa seva, després dels tres casos de Covid-19 detectats en el grup. Els afectats són l’entrenador Sarunas Jasikevicius, el seu ajudant Darius Maskoliunas. i un altre integrant de l’staff que el club no ha identificat. S’estaran confinats com a mínim fins dimarts, quan passaran tots un altre test PCR que determinarà si el brot detectat a la plantilla s’ha estès. En funció dels resultats se sabrà si el Barça pot disputar els pròxims compromisos. Dins del trasbals, el fet que l’equip descansi a l’ACB el cap de setmana vinent pot ser una ajuda. En canvi, el matx d’Eurolliga dijous a la pista del Zenit de Sant Petersburg corre perill seriós. El següent partit que haurien de disputar els blaugrana seria dimarts 13 d’octubre, a València (Eurolliga), dos dies abans de rebre el Panathinaikòs.

Suspès el Barça-GBC

Com es temia, l’aparició del tercer positiu per Covid-19 en la plantilla del Barça ha acabat provocant l’ajornament del Barça-GBC de l’ACB que s’havia de disputar aquest migdia.

De matinada, el club blaugrana ha comunicat la detecció d’un tercer cas de Covid-19 “en un membre de l’staff”, un fet que implica automàticament que el partit no es pot disputar en el moment previst perquè es pressuposa que hi pot haver més casos encara no detectats. Els primers havien estat els de l’entrenador Sarunas Jasikevicius i el del seu ajudant Darius Maskoliunas. En els pròxims dies, i en funció de l’evolució epidemiològica, l’ACB posarà data al partit. També s’ha hagut d’ajornar el Gran Canària-Madrid per l’afectació de la Covid-19 a l’equip canari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)