ACB

Confinats fins dimarts

Bàsquet. El tercer positiu d’un tècnic del Barça obliga a ajornar el partit contra el Guipúscoa i fa que tota la plantilla s’hagi d’aïllar fins passar un nou test PCR

El Barça notificava la matinada passada un tercer cas de Covid-19 d’un membre del cos tècnic, que s’afegia als positius de Sarunas Jasikevicius i del del seu ajudant Darius Maskoliunas. La notícia obligava a ajornar automàticament el partit de la lliga ACB programat al migdia (12:30 h) al Palau Blaugrana contra el Guipúscoa. La segona conseqüència és que tots els components de la plantilla s’han de confinar a casa com a mínim fins demà, quan passaran un altre test PCR que determinarà si el brot detectat a l’equip s’ha estès.

Perilla el Zenit-Barça

En funció dels resultats es determinarà el camí a seguir, però a hores d’ara sembla poc probable que el Barça pugui disputar dijous el partit corresponent a la segona jornada de l’Eurolliga a la pista del Zenit de Sant Petesburg. Dins del trasbals, serà de gran ajuda que l’equip blaugrana tingui descans de la lliga ACB el cap de setmana vinent, tot i que el dimarts 13 d’octubre hauria de tornar a jugar competició europea a València i dos dies després rep el Panathinaikòs al Palau Blaugrana. Segons el protocol ACB, els tres tècnics –el club no ha identificat el tercer afectat–, i si hagués un altre positiu per Covid-19, hauran de donar negatiu en dos tests per poder tornar a la normalitat.

A més del Barça-Guipúscoa, aquest cap de setmana també s’ha suspès el partit entre l’Herbalife Gran Canària i el Real Madrid, en aquest cas per un positiu en el conjunt illenc. A última hora, l’ACB va informar de les noves dates: el partit del Barça d’aquesta jornada es jugarà el dimarts 20 d’octubre, i el del Gran Canària, l’11. Fins ara, les tres primeres jornades de la lliga ACB, tot i alguns moviments de partits per casos positius, s’havien pogut disputar al complet. A partir d’aquesta setmana, amb les competicions europees en marxa, el panorama es complica i serà més difícil anar trobant forat per completar el calendari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)