WNBA

Les Storm, campiones amb un incontestable 3-0

Les de Seattle han arrasat avui a Las Vegas Aces per un clar 92-59

Les Seattle Storm s’han proclamat campiones de l’WNBA en superar per un incontestable 3-0 a Las Vegas Aces que enguany havien perdut la participació de Kelsey Plum i Liz Cambage tot i tenir l’MVP de la fase regular A’ja Wilson. Aquesta matinada les Gary Koppenburg han sumat el seu segon títol en els dos últims anys només perdent contra les Mystics d’Elena Delle Donne que no ha estat a la Bombolla a Bardenton, a l’IMG Academy, de Flordida on s’ha fet tot el campionat. Ha estat la victòria més àmplia en un partit de les finals de tota la història.

L’MVP de les finals ha estat Breanna Stewart sense cap mena de discussió en el seu retorn després d’una greu lesió el curs passat jugant l’Eurolliga. La jugadora va fer 19,7 punts de mitjana a la lliga regular i durant el play-off ha augmentat les seves xifres fins els 25,7. Als seus 26 anys s’està convertint en la número 1. I també ho és però fa anys Sue Bird que continua guanyant, va sumar el seu quart títol i ha guanyat tots els grans campionats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)