Eurolliga

L’Spar Girona vol portar la prèvia a Fontajau

Bàsquet. Eurolliga. S’ha de disputar del 26 al 28 d’octubre en condicions de bombolla, amb el Miskolc, l’Izmit, el Sepsi i les gironines

L’Spar Girona ha demanat a la FIBA Europa que designi el pavelló de Fontajau com a seu de la fase prèvia de la competició, que han de disputar entre el 26 i el 28 d’octubre l’equip d’Èric Surís, el DVTK Miskolc hongarès, el Belediyespor turc i el Sepsi romanès, que és el rival de l’Uni. La prèvia està plantejada com una bombolla, similar a les que s’han portat a terme en els play-off de l’ACB i de l’NBA, però amb una durada menor

D’aquesta prèvia, en sortiran dos equips que participaran en la primera fase, estructurada en quatre grups de quatre equips i no en dos de vuit equips, com fins ara. Si l’Uni supera el Sepsi, anirà a parar al grup C amb el Iekaterinburg rus, l’Schio italià i el Riga letó.

La candidatura ha sorgit després que es descartés disputar l’Eurolliga en el format original. Abans de fer la petició, l’Spar Girona ha consultat la seva viabilitat amb l’Ajuntament gironí, que és el titular de la instal·lació. La resposta és positiva, com ja es podia intuir després que l’Uni hagi estat el primer equip d’elit de Catalunya que ha disputat els seus partits amb una quantitat significativa d’espectadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)