ACB

Un mal darrer quart ensorra el Baxi Manresa

Encaixa la tercera derrota a casa contra el MoraBanc Andorra per 64-69

El Baxi Manresa ha perdut a casa contra el MoraBanc Andorra per 64-69. Un mal darrer quart ha ensorrat al conjunt del Bages que ha començat els darrers deu minuts guanyant de quatre punts. Un parcial de 0-10 ha estat insalvables i els andorrans han sumat la seva segona victòria a la lliga ACB després d’haver perdut els tres darrers partits. El Baxi Manresa no s’en surt quan juga com a local i ha perdut els tres partits que ha disputat en el seu pavelló.

Després d’anar per darrera en el primer quart (14-20) els manresans han fet uns bons segons deu minuts i han arribat al descans amb avantatge, 32-29. El tercer període, tot i un parcial de 0-9 dels visitants, el Baxi Manresa s’ha mantingut per davant (48-46). En el darrer quart els locals han començat anotant, però després del 53-52 han encaixat deu punts consecutius i el MoraBanc Andorra s’ha escapat definitivament en el marcador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)