ACB

El Joventut continua en ratxa (88-81)

Els verd-i-negres han agafat 15 punts (33-18) però el Bilbao ha retallat per posar emoció (68-66)

El Joventut continua en ratxa i en la zona de privilegi de l’ACB després de vèncer al Bilbao a qui ha dominat tot el partit tot i haver de suar de valent sobretot al segon temps (88-81).

La Penya ha sortit llançada i molta intensa provocant dues faltes seguides a Balvin. Tot i anotar quatre triples seguits el Bilbao trobava llacunes defensives (16-10). Però una vegada ajustats els problemes al darrera ha obert forat al marcador (33-18) amb uns percentatges increïbles en el tir (8/10 de dos, 5/8 triples i 2/2 lliures) i sobretot amb 0 pèrdues. Els bascos han retallat pujant línies defensives i més agressivitat (38-32). Però un pletòric Ventura (15 punts i 17 de valoració al descans) ha liderat a la Penya per marxar al descans amb avantatge (52-41).

Al segon temps el Bilbao ha anat retallant la diferència davant una Penya incòmoda. Els de Mumbrú s’ha posat a dos punts (68-66) però ha aparegut Ribas per tornar a donar calma (73-68). a més, quan hi havia més pressió els bascos han començat a fallar tirs lliurats i la Penya ha sentenciat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)