FEB

S’estrena a domicili

Lliga Femenina. El Sedis Cadí domina un Zamora superat pel tàndem Dornstauder-Williams, amb les de Canut sòlides en defensa

ZAMORA 55 SEDIS 72

QUESOS PASTOR ZAMORA:Salas, Montoliu (14), Berezhynska (2), Wolf (13), Lizarazu (6) -cinc inicial-, Sagerer (4), Okonkwo (14), Perisa (2), Quirante i Faussurier. 17/57 de 2. 5/19 triples (3 Okonkwo i 2 Montoliu). 6/7 lliures 30 rebots (4 Wolf). 8 assistències (2 Quirante) i 40 de valoració (15 Montoliu).SEDIS CADÍ:Williams (17), Etxarri (3), Peña (5), Bahí, Geldof (4) -cinc inicial-, Raventós (4), Pujol (129, Jespersen (9), Dornstauder (18) i Mestres. 24/43 de 2. 4/13 triples (3 Williams i 1 Jespersen). 12/16 lliures. 37 rebots (Dornstauder). 9 assist. (3 Raventós) i 78 val. (21 Pujol).PARCIALS:16-27, 17-17 (33-44); 12-14 (45-58) i 10-14 (55-72).

El Sedis Cadí, després de perdre en el seu primer desplaçament a la pista de l’Araski, va guanyar el primer partit a domicili, a la pista del Zamora, un rival que va plantejar una defensa zonal molt incòmoda, sobretot en el tercer quart. Les de Bernat Canut van manar després d’un primer intercanvi (11-19), amb Ariadna Pujol liderant el joc. Les urgellenques van obrir una primera escletxa considerable (16-33) i van consolidar després el marge en deu punts abans d’arribar al descans (33-44).

El segon temps va venir marcat pels triples de Danni Williams al final del tercer quart, que van permetre evitar la remuntada local. I, amb l’aportació de Quinn Dornstauder –màxima anotadora del matx– en el darrer quart, la diferència va arribar a superar la vintena de punts, en un darrer quart força plàcid.