Eurolliga

Com si no passés res

Eurolliga. El Barça, amb un positiu a la plantilla i molta preocupació, té a València (21 h, DAZN) el primer dels tres partits d’aquesta setmana, abans d’enfrontar-se amb el Panathinaikòs i el Baskonia

“Doncs... Algú cuidarà la salut dels jugadors o anem jugant com si no passés res?” És el missatge d’Àlex Abrines al seu compte de Twitter després que transcendissin els positius d’un jugador del Barça i de tretze del Zenit, inclòs Xavi Pascual –rival blaugrana divendres a Sant Petersburg (74-70)–. En el Khimki n’hi ha cinc.

El dubte de l’aler blaugrana té per resposta el duel d’aquesta nit (21 h DAZN) a la Font de Sant Lluís contra el València, en el primer dels dos partits d’Eurolliga d’aquesta setmana. L’altre és dijous al Palau contra el Panathinaikòs i diumenge toca el Baskonia, botxí en la final de lliga ACB al pavelló valencià.

El Barça ja té Sarunas Jasikevicius a la banqueta. “Té molt potencial i serà molt difícil”, diu el tècnic lituà, que afirma que va estar tranquil malgrat passar dos o tres dies dolents, mentre estava aïllat amb positiu. Sobre el rival d’avui explica que ha aconseguit un 2-0 a Europa (ha guanyat el Madrid i l’ASVEL), però que ha perdut els dos últims partits a l’ACB (Betis i Unicaja a casa). Jasikevicius espera que tots els seus jugadors “aportin coses”.

“Ha estat més mental que cap altra cosa. Tots estem passant per un moment complicat. Amb el positiu que hi ha en el nostre equip i els que tenen els rivals, estem preocupats per la salut i mirem de cuidar-nos el màxim possible”, diu Víctor Claver sobre la situació sanitària que marca, i de quina manera, l’actualitat. “Juga molt organitzat, i a casa seva, amb una mica d’afició, serà difícil de guanyar”, hi afegeix l’aler sobre l’equip de Jaume Ponsarnau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)