FEB

L’Uni jugarà a Turquia la fase prèvia de l’Eurolliga

Bàsquet. La FIBA escull Istanbul com a seu per al partit que les gironines jugaran contra el campió romanès, l’ACS Sepsi, el 28 d’octubre

Fontajau no serà la seu de la fase prèvia de l’Eurolliga tal com pretenia l’Uni. Finalment, la FIBA Europa ha confiat en el projecte de l’Izmit Belediyespor d’Istanbul, un altre dels equips participants en aquesta fase. Els partits es jugaran sense públic si es manté la línia actual a Turquia.

L’Uni, a més, admet que la situació actual de la pandèmia a Catalunya tampoc és la més adient per celebrar aquesta bombolla a Girona. S’acosten, a més, noves restriccions per a les pròximes dues setmanes. “Un cop la situació sanitària sigui estable, la intenció de l’Spar Girona és la d’organitzar una de les bombolles de les fases posteriors a Girona i, d’aquesta manera, portar a Fontajau el millor bàsquet europeu”, assenyala el club en un comunicat.

Els partits de la bombolla de la fase prèvia es disputaran el dimecres 28 d’octubre i els quatre equips que hi participen són el DVTK Miskolc (Hongria), l’Izmit Belediyespor (Turquia), l’ACS Sepsi (Romania) i l’Spar Girona. Les gironines jugaran contra les romaneses. L’equip que guanyi accedirà a la fase següent de l’Eurolliga, que es disputarà a través de bombolles en diferents seus després que la FIBA Europa descartés la possibilitat de disputar la competició en el seu format original per protegir la salut i garantir la seguretat de les jugadores, entrenadores i oficials. En cas de victòria, les gironines quedarien enquadrades en el mateix grup que l’Ekaterinburg, l’Schio i el TTT Riga.

La primera bombolla tindrà lloc entre el 29 de novembre i el 5 de desembre i la segona, entre el 17 i el 23 de gener. Els dos primers dels quatre grups que es formaran avançaran als quarts, que també es jugaran en pista única del 14 al 20 de març.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)