FEB

L’inici de la lliga EBA, ajornat per als grups catalans

Bàsquet. El Quart Germans Cruz començava a la pista del Joventut i el Sol Gironès Bisbal a casa contra el Mataró

Els tres grups catalans de la lliga EBA ajornen l’inici de la competició, previst per a aquest cap de setmana i degut a les restriccions sanitàries.

El Quart Germans Cruz començava a la pista del Joventut i el Sol Gironès Bisbal, que debuta a la categoria, a casa contra el Mataró. Aquesta jornada, segons la FEB, s’haurà de disputar abans que acabi la primera volta (17 de gener).

En la segona jornada el Quart rep el Badalonès i el conjunt del Baix Empordà juga a la pista de l’Alfindén (Saragossa).

En la lliga catalana EBA els dos equips es van veure les cares amb triomf bisbalenc al Gironès (50-58).

Acords de la gironina

La Representació Territorial de Girona endarrereix l’inici de les competicions en categories de promoció al 7 de novembre, de les que només se’n proclamaran campions i subcampions als grups de Nivell A que es classifiquen per als respectius campionats de Catalunya.

La RT estableix com a criteri per a recuperar partits ajornats els diumenges quinze dies després de la data prevista. Les competicions sènior de l’àmbit gironí nom començaran mentre segueixin vigents les restriccions del PROCICAT i començaran com a molt aviat els dies 31 d’octubre i 1 de novembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)