ACB

La Penya veu tallada la ratxa de cinc triomfs seguits (86-82)

Els verd-i-negres han fet massa errors en el tram final d’un partit de màxima igualtat

La Penya, que només ha tingut un dia per preparar el matx perquè van tornar dijous d’Istanbul, ha vist tallada la ratxa de cinc victòries seguides entre ACB i Eurocopa a la pista del Tenerife (86-82) en un partit de màxima igualtat.

Els verd-i-negres han començat amb Ventura sobre Huertas per intentar que no generés però després de la igualtat dels primers minuts el Tenerife ha obert forat en el marcador. Sergio Rodríguez s’ha erigit com la sorpresa canaria en anotar tres triples seguits. Un parcial de 14-2 ha posat la Penya amb el màxim desavantatge (36-24). Però quan més tocada estava la Penya ha aparegut Tomic per liderar els de Carles Duran per multiplicar-se i acabant empatant amb una cistella al darrer segon del croat que ha arribat amb 10 punts, 8 rebots i 21 de valoració al descans (43-43).

Al segon temps la Penya, tot i posar-se per davant (43-45), no ha tapat el triple del Tenerife (10/19) ni tampoc a Shermadini i sempre ha anat un pas enrere dels canaris (69-67). En un final a cara i creu els canaris han tret màxim rendiment del pivot georgià que ha tret faltes i ha anotat 10/10 lliures mentre la Penya no ha estat encertada en els tirs clau. A més, en un partit de màxima igualtat els detalls són determinants i Neno, Bassas i Ribas han perdut dues pilotes decisives a 2 minuts pel final (81-75).