ACB

El Barça es retroba amb la intensitat i la victòria

Bàsquet. Els blaugrana es desfan de l’Acunsa GBC en el tercer quart en un partit que acaben dominant i controlant a plaer

BARÇA 87 ACUNSA 60

BARÇA:Abrines, Bolmaro (8), Smits (7), Hanga (7) i Oriola (11) – cinc inicial–; Calathes (3), Heurtel (2), Pustovyi (15), Badio (5), Davies (15), Kuric (4) i Martínez (10). 30/51 de 2 punts. 2/13 triples (1 Hanga i Calathes). 21/26 tirs lliures. 42 rebots (7 Martínez). 30 assistències (10 Bolmaro). 124 valoració (19 Davies).ACUNSA GBC:Dee, Echenique (17), Francis (11), Radoncic (4) i Faggiano (7) –cinc inicial–; Tomàs (3), Magarity (3), Oroz (2), Olaizola, Span (9) i Okouo (4). 17/41 de 2 punts. 7/23 triples (3 Francis i Span, 1 Tomàs). 5/8 tirs lliures. 33 rebots (7 Echenique). 14 assistències (4 Faggiano). 41 valoració (18 Echenique).PARCIALS:26-15, 18-16 (44-32), 26-18 (70-49) i 17-11 (87-60).

El Barça es va retrobar amb la victòria i amb la intensitat en el seu joc en el partit ajornat de la quarta jornada contra l’Acunsa GBC. Els blaugrana es van imposar per 87-60 en un partit que van dominar pràcticament sempre i que van sentenciar en el tercer quart.L’entrenador Saras Jasikevicius va donar descans a Cory Higgins i va donar molts minuts a jugadors que no són tan habituals, com els joves Sergi Martínez i Brancou Badio.

Després de la darrera derrota a la pista del Baskonia en la lliga el Barça no va tenir un inici de partit tranquil, 6-10 en el minut quatre després d’un parcial de 0-6 en contra. Els blaugrana van saber reaccionar molt bé i un 11-0 en els darrers minuts del primer quart els va portar a dominar per 26-15 al final dels primers deu minuts. Pràcticament tota la feina que s’havia fet es va perdre en l’inici del segon quart després d’un 0-11 en contra que va situar l’equip guipuscoà a només dos punts (28-26). Novament els homes de Saras Jasikevicius van haver de reaccionar i ho van fer. Va tornar la intensitat en el joc blaugrana que va provocar pèrdues de pilotes als jugadors rivals –24 en tot el partit–, i es va arribar al descans amb un 44-31 pels blaugrana.

En l’inici del tercer quart Bradon Davies va estar molt encertat, va anotar 9 punts consecutius, i els blaugrana es van distanciar clarament en el marcador amb un parcial de 12-0 fins al 60-37. El partit va quedar completament encarrilat per als blaugrana. En els darrers deu minuts el Barça va arribar a la seva màxima diferència de 30 punts (79-49), a vuit minuts del final del partit. Brandon Davies i Artem Pustovyi van ser els màxims anotadors blaugrana, amb 15 punts.

La mentalitat i l’esforç és el que poden controlar i després l’encert és millor o pitjor. No estic content, ha estat avui i no diumenge